ОТЛИЧИЯ

2018

 • Лагардер Травъл Ритейл България спечели конкурса за IT проект на 2018 година в категория Транспорт и Логистика.

  Лагардер Травъл Ритейл България беше номинирана и спечели конкурса за IT Проект на 2018 година в категория Транспорт и Логистика в конкурс, организиран от ICT Media - водещ издател в областта на информационните и комуникационни технологии в България. 

  Номинирани бяха 24 ИТ проекта, 9 от които бяха реализирани в публичния сектор в организации от централната администрация, общините и образованието. Останалите 15 проекта бяха реализирани в корпоративния сектор в компании, работещи в областта на търговията, логистиката и транспорта, банките и финансовите институции, телекомуникациите. Жури бяха авторитетни професионалисти от различни организации. 

  Лагардер Травъл Ритейл България участва в конкурса с реализирани през 2018 година проекти - Store Replenishment application и In-Store Execution application,  свързани с подобряване на закупуването, контрол на стоките и контрол и оценка на резултатите на търговските обекти на компанията. 

2017

 • Специален приз „Скритото добро 2017“ на Столична община

  На 10 май 2018 г. на официална церемония в хотел „Арена Ди Сердика“ в София Лагардер Травъл Ритейл България получи специален приз във връзка с благотворителна инициатива реализирана на 13.10.2017г. с Дневен център за деца с увреждания „Свети Врач“ в София. 

  Призът беше връчен от Столична община, която за 4-та поредна година организира кампания под надслов „Скритото добро“ с цел поощряване съпричастността към социални прояви и благотворителна дейност. 

2014

 • Жълти стотинки

  Лагардър Травел Ритейл България подкрепя няколко поредни години националната дарителска кампания "Жълти стотинки" и през 2011 и 2014 година получи признание за участието и приноса си в кампанията.

2011

 • Специална награда „Устойчиво Развитие“ на форума Hermès на Групата Лагардер Травъл Ритейл

  През юни 2011 година е организиран първия “Ден в полза на обществото на Лагардер Травъл Ритейл в България с организирано изкачване на Витоша на деца с двигателни увреждания посредством специални колички.

  За това събитие компанията печели специалната награда за устойчиво развитие „Sustainable Development“ на ежегодния форум Hermès на групата Лагардер Травъл Ритейл.