Работа с нас

С присъствие в 35 страни на 5 континента Лагардер Травъл Ритейл приветства огромно разнообразие от гледни точки, култура, традиции и опит на всяко място. 

Културно многообразие

Адаптирането към местните култури, към многообразието от потребители и разнородни дейности е ключов елемент на нашия успех.

Разнообразието в екипите е не само възможност за привличане на нови таланти в Лагардер Травъл Ритейл, но и предпоставка за растеж и иновации. 

В този смисъл, работата ви с Лагардер Травър Ритейл ще ви осигури богат опит както в междуличностен, така и в професионален план, позволявайки ви да взаимодействате с различни екипи, клиенти и бизнес партньори в международна средa. 

Ценности

Нашата компания е основана на силни основни ценности - екипен дух, ентусиазъм, бизнес етика, иновативност, адаптивност, съвършенство

Ние поставяме огромен акцент върху изграждането на взаимоотношения и лоялност не само между служителите, но и с нашите бизнес партньори и общностите, на които служим. 

Станете наш Партньор!

В Лагардер Травъл Ритейл България сме убедени, че благодарение на добрия екип и позитивна атмосфера на работа, правим възможно реализирането на достъпни и качествени услуги към клиентите на всички концепции, оперирани от компанията на българския пазар. 
Ако имате желание, можете да станете част от нашата търговска мрежа от партньори със собствен бизнес. Предлагаме Ви да управлявате един от магазините на компанията като получите безплатно обучение и гарантирано фиксирано заплащане през първите месеци, които ще Ви помогнат да реализирате максимално потенциала си. 
В прикачената по-долу брошура всички бъдещи партньори могат да научат за една добра възможност да управляват свой собствен бизнес и да постигнат целите си с подкрепата на компанията. 

Професионални възможности

От корпоративните ни офиси до търговските ни обекти нашите разнообразни, динамични и ориентирани към резултати екипи създават реалност, чиято цел е осигуряване на първокласно преживяване на клиентите в пазаруването.

Стремим се да се отблагодаряваме на членовете на нашия екип за тяхната ангажираност като им предоставяме предизвикателни възможности за кариера, обучение, развитие и признание. 

Ангажирани сме да осигуряваме на нашите екипи силно чувство за благополучие на работното място. 

Обучение

Стремим се винаги да подобряваме бизнес и управленските умения на нашите служители, така че те да могат да се адаптират към променящите се очаквания и поведение на клиентите.

Предлагаме сертифицирано по ISO 9001 обучение от Bureau Veritas за екипите ни в направление Безмитни стоки & мода и за мениджърите в бизнес направление Търговия на дребно с бързооборотни стоки и печатни ииздания и направление Хранителни концепции, за да гарантираме поддържането на общ стандарт в търговските ни мрежи. 

Академията на Лагардер Травъл Ритейл има за цел да развива уменията на висшия мениджмънт в групата и на персонала с висок потенциал, събирайки участници от цяла Европа, Северна Америка и Азия. Вдъхновена от учебни експедиции, програмата съчетава академично обучение, провеждано от международно признати експерти и открития в тази област. 

Кариери

В България Лагардер Травъл Ритейл управлява търговската си мрежа от Централен офис в София и набира персонал също и за обектите си на летище Варна и летище Бургас. За да поддържаме мрежата си от търговски обекти и да развиваме и популяризираме своята дейност, постоянно търсим служители, които са истински посланици на нашите търговски концепции. Ако желаете да работите за Лагардер Травъл Ритейл в България, може да се свържете с: hr@lagardere-tr.bg.