Новини

18 ноември 2019

ЛАГАРДЕР ТРАВЪЛ РИТЕЙЛ НОМИНИРА ТРИМА НОВИ ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ДИРЕКТОРИ

БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ

Стефан Пикар, бивш Управител на Лагардер Травъл Ритейл България и Румъния е назначен за Вицепрезидент Развитие и Трансформация в Лагардер Травъл Ритейл Франция (в компанията развиваща бизнеса с безмитна търговия).

Младен Йорданов е назначен за CEO (Изпълнителен директор) на Лагардер Травъл Ритейл в България. Младен е завършил Университета за Национално и Световно Стопанство в София. Той се присъединява към екипа на Лагардер Травъл Ритейл в България през 2008 г., като успешно е заемал следните позиции в компанията: Финансов директор, Оперативен директор, Заместник генерален директор и Изпълнителен директор.

В Румъния Мариус Вакалау поема позицията CEO (Изпълнителен директор) за Лагардер Травъл Ритейл в Румъния. Завършил Университета по Икономика в Букурещ, Мариус се присъединява към Групата през 2007 г. като Търговски и маркетинг директор на Лагардер Травъл Ритейл в Румъния. През 2011 г. е повишен в длъжност Главен оперативен директор – длъжност, която той заемаше до момента.

Промените за България и Румъния влизат в сила считано от 1-ви ноември 2019 г.

 

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИРЛАНДИЯ

Марион Енгелхард поема позицията на CEO (Изпълнителен директор) за Лагардер Травъл Ритейл Великобритания и Ирландия от Амури Дехе, който става COO (Главен Оперативен директор) на Лагардер Травъл Ритейл в Абу Даби.

Марион Енгелхард се присъединява към Лагардер през 2006 г., в отдел „Вътрешен одит“. През 2010 г. тя се премества в отдел „Бизнес контрол“ в компанията развиваща безмитна търговия. През 2012 г. тя се премества в Италия, където много активно участва в създаването на италианския филиал на Лагардер. През 2017 г. тя се връща в Париж, за да оглави „Оперативен отдел“ в DFG.

Промените за Великобритания и Ирландия са в сила от 1-ви октомври 2019 г.

 

Фредерик Шевалие, Главен Оперативен директор на Лагардер Травъл Ритейл за Европа, Близкия Изток и Африка коментира: „Ние вярваме и насърчаваме промотирането на служителите, работещи в компанията. С удоволствие предоставихме възможност за кариерно развитие  на тези трима членове на екипа на Лагардер Травъл Ритейл в Европа, като знак за нашето признание за тяхната упорита работа и лоялност. Моля, присъединете се към пожеланията ми към Младен, Мариус и Марион за успех на новите им позиции.“