Новини

23 февруари 2018

Годишна среща с партньорите от цялата страна

В периода 20-23 февруари 2018г. проведохме традиционната ни годишна среща с партньори от цялата страна. Място на събитието бяха хотел Тракия в гр. София (20.2), хотел Димят в гр. Варна (22.2) и хотел Ефир в гр. Стара Загора (23.2).
На събитието присъстваха над 65 представители на фирми-партньори от цялата страна.
Обсъдихме резултатите от 2017г., поставените цели за 2018г., както и стратегическото развитие на компанията за следващия 5 годишен период.
Програмата беше открита официално от Атанас Цвятков, ръководител Оперативен отдел, който акцентира на устойчивото развитие и сигурността на компанията на българския пазар.
Гости на събитието бяха представители на доставчиците – Национална Лотария и Кока Кола, които участваха със свои презентации.
Презентации изнесоха всички продуктови мениджъри на компанията, служител от счетоводен отдел и ръководител отдел Информационни Технологии (IT).
Особен интерес предизвика темата за развитие на фирмата по отношение на ІТ проектите, и по специално предстоящото въвеждане през м. март на автоматизирано приложение за предложения и поръчка на стоки.
В знак на благодарност към нашите партньори създадохме Програма Лоялен Партньор и за първи път, в края на тази среща, връчихме награди (Грамота с бонус) на всички партньори със стаж в компанията над 3 години.
Програмата завърши с организиран обяд.
Благодарим на всички партньори и вярваме, че дълготрайното ни и ползотворно сътрудничество ще продължи!