Уникална концепция за магазин за сувенири, която пресъздава усещането за местната култура 

Концепцията предлага на пътуващите едно опитно поле със силно усещане за място и преживяване от пазаруването, където могат да намерят автентични, висококачествени и достъпни подаръци и сувенири. 

Discover е в състояние да създаде разпознаваем опит в пазаруването по целия свят, като в същото време създава силно усещане за място във всеки магазин. Този деликатен баланс между разпознаваемостта на марката и местната индивидуалност е постигнат чрез уникално гъвкавия дизайн и архитектура на Discover, които могат да бъдат адаптирани към местната среда, въплъщавайки в същото време дълбокото разбиране на Лагардер Травъл Ритейл за динамиката на пазаруване в магазин за сувенири. 

Асортиментът се състои от дрехи, играчки, сувенири, храни и др., с постоянен акцент върху произхода и качеството. В рамките на тези категории продуктовата гама е силно адаптирана към местното потребителско поведение и тенденции: розово масло в Discover Bulgaria на летище София, орхидеи в Сингапур, бумеранги в Австралия и др.